Smartlog v3 » Kavalergangen » 8. Marts Intervention - Feminister mod sexkøbsforbudet!
Opret egen blog | Næste blog »

Kavalergangen

om identitet, køn og seksualitet

8. Marts Intervention - Feminister mod sexkøbsforbudet!

27. Feb 2009 14:29, Eini

FOR SEXARBEJDERES RETTIGHEDER!

Som feminister og/eller sexarbejdere vil vi på Kvindernes Internationale Kampdag d. 8. marts indtage gaderne på Vesterbro for at bekæmpe diskrimination og undertrykkelse af alle kvinder.

Kampen for sexarbejderes rettigheder er en feministisk kamp!

 

  

 

Vi har følgende krav:

STOP KRIMINALISERING AF SEXARBEJDE! STOP SEXKØBSFORBUDET!
At ulovliggøre sexkøb er ultimativt at ulovliggøre sexarbejderen. Den eneste forskel er, at man ikke engang tilkender den kvindelige sexarbejder ansvarlighed nok til at kunne stille hende til regnskab for sine egne valg. Vi kræver en ende på dette forkvaklede kvindesyn!

SEXARBEJDE SKAL ANERKENDES SOM ARBEJDE! VI KRÆVER RETTIGHEDER TIL SEXARBEJDERE!

Manglende arbejdsrettigheder gør sexarbejdere sårbare overfor overgreb og medfører dårlige arbejdsvilkår. Sexarbejde er sex under samtykke. Sex uden samtykke er ikke sexarbejde men vold eller slaveri.
Vi kræver mulighed for at organisere og sikre sexarbejdere som alle andre arbejdere, det være sig med pension, a-kasse, forsikring etc.

STOP STIGMATISERINGEN AF SEXARBEJDERE!

Vi kræver retten til at bestemme over vores egne kroppe uden omgivelsernes fordømmelse! Retten til seksuelt samvær med folk af alle køn og alle etniciteter, uanset om penge er involveret eller ej.

RETTEN TIL AT BLIVE HØRT! SEXARBEJDERE SKAL HØRES, NÅR SEXARBEJDE DEBATTERES!
Sexarbejderes behov for anonymitet kan og må ikke bruges som undskyldning til at ekskludere dem, det hele handler om.

STOP DEPORTATIONEN AF MIGRANTE SEXARBEJDERE!
Når migrante sexarbejdere arresteres og udvises, siger man, det gøres for at bekæmpe kvindehandel, men det, der i virkeligheden oftest sker, er, at de papirløse migrante sexarbejdere opspores og deporteres tilbage til deres hjemland, hvorefter de sidder tilbage i en langt værre situation og med den gæld de satte sig i, før de første gang kom hertil for at sexarbejde. Restriktive immigrationslove og antiprostitutions-politik forstærker diskriminationen, volden og udnyttelsen begået mod migrante sexarbejdere. Rettigheder til sexarbejdere er for alle sexarbejdere.

Sexarbejderes rettigheder er noget, der vedrører alle køn, men d. 8. marts er det kvinderne, der kæmper, og derfor holder vi manifestationen SEPARATISTISK. Det vil sige, at manifestationen er forbeholdt bi-, trans-, lesbiske og heteroseksuelle kvinder. MÆND INGEN ADGANG! Der henvises til støttegruppen, hvor alle er velkomne.

OBS: Vi mødes klokken 14.45 på hjørnet af Reventlowsgade og Istedgade. Kig efter banneret og de røde paraplyer! Vi går kl. 15.10 og ender på Enghave Plads omkring kl. 16.30 med taler og stop undervejs.


MØD OP!

Kommentarer

 1. vhs
  27. Feb 2009 17:57
  1

  Den sender jeg lige videre.

 2. James
  7. Mar 2009 17:47
  2

  Fedt initiativ fra SIO! Jeg ville gerne støtte op -- men mit køn er det forkerte og min krop i udlandet. Mentalt er jeg dog helt med. :)

 3. june
  15. Jun 2009 19:50
  3

  dejligt initiativ du kommer med der

Skriv et brev til mig

Eini Carina Grønvold
Eini Carina Grønvold

Arkiv


Tags

Arkiv