Smartlog v3 » Kavalergangen » De fremmede
Opret egen blog | Næste blog »

Kavalergangen

om identitet, køn og seksualitet

De fremmede

10. Oct 2008 00:13, Eini

Jeg troede engang, at blogs var teenagepigers dagbøger "made public", men den forestilling har jeg måtte lægge grundigt på hylden. Bloggen er blevet medie for den nytænkende og anti-autoritære journalistik, som de officielle dagblade ellers har givet øget afkald på.

Blognetværket har givet stemme til en masse mennesker, som ønsker at udtrykke deres syn på verden, uden at skulle svare til en redaktør. Den har på en gang udvidet og udfordret demokratiet. Stemmerne udgøres af mange forskellige mennesker med mange forskellige sager. En gang imellem overlapper disse sager hinanden, og man får perspektiver, man ellers ikke umiddelbart havde tænkt over.

 

 

 

Det er for mit vedkommende tilfældet med følgende blog, som engagerer sig i flygtninge- og migrationspolitik. Det er i sig selv et spændende og værdigt emne at engagere sig i, men når forfatteren så oven i købet skriver et glimrende indlæg om sammenhængen mellem anti-prostitutionsdebattens trafficking-retorik og den migrationspolitik, som påvirker tusinder af mennesker hver eneste dag, fortjener den en lille reklame her på bloggen.

Læs selv her.

 

 Billedet er fra http://postsecret.blogspot.com/

 

 

Kommentarer

 1. Henrik
  25. Oct 2008 05:57
  1

  Hej Eini


  Du er hermed blevet tagget:

  http://lidtomfilm.wordpress.com/2008/10/25/quirks-2008/  Mvh Henrik

 2. Eini
  26. Oct 2008 22:35
  2

  @ Henrik

  Jeg synes sådan noget er enormt hyggeligt, men jeg holder min blog lidt tematisk stringent.
  Jeg svarer i en kommentar ved lejlighed :)

Skriv et brev til mig

Eini Carina Grønvold
Eini Carina Grønvold

Arkiv


Tags

Arkiv