Smartlog v3 » Kavalergangen » ludere og forskere
Opret egen blog | Næste blog »

Kavalergangen

om identitet, køn og seksualitet

ludere og forskere

28. Mar 2011 01:08, Eini

http://offentligfruentimmer.dk/

 

er en ny blog, hvor flere forskellige sexarbejdere fortæller om deres oplevelser med arbejdet. Det er dejligt, flere stemmer begynder at melde sig fra den front.

 

  

 

Og så lærte ejg noget nyt den anden dag... blandt forskere, der beskæftiger sig med sexarbejde, på internationalt plan bruger man eftersigende ikke længere ordene "prostitution" og "prostituerede", da det  er ord med en nedsættende ladethed. Nogle bruger "sexarbejde"/" sex work", men det mest almindelige er "transactional sex"/"transaktionel sex". Ikke så mundret, men det er det vel sjældent når målet er neutralitet.

 

I den forbindelse vil jeg anbefale at læse dette indlæg om menneskehandel og transaktionel sex af antropolog og kønsforsker Chrstian Groes-Green:

 http://videnskab.dk/blog/drommen-om-europa-menneskehandel-og-transaktionel-sex-i-et-globalt-perspektiv

Kommentarer

 1. Rane
  7. Apr 2011 21:09
  1

  Jeg har også hørt udtrykket "ladies of negotiable affection" ;-)

 2. HNL
  4. Jul 2011 10:28
  2

  Læste dit indlæg og tøjter og ønsket om at gen-erobre det begreb og dernæst dette indlæg, som i realiteten bare er endnu en gang "political correctness" uden mening.

  Ved at lave nye kunstige ord og vendinger udstiller og marginaliserer man i virkeligheden bare en gruppe af mennesker. Det er praksis som i virkeligheden bare gør et emne umuligt at forholde sig til, udvisker det faktum at det drejer sig om mennesker og gør det til en teoretisk overvejelse fremfor et emne der inviterer til holdningstagen.

  Kald en spade for et geologisk residual-materiale forskydningsapparat, ja hvorfor ikke. Hvor Herre til hest.

Skriv et brev til mig

Eini Carina Grønvold
Eini Carina Grønvold

Arkiv


Tags

Arkiv