Smartlog v3 » Kavalergangen » Stille
Opret egen blog | Næste blog »

Kavalergangen

om identitet, køn og seksualitet

Stille

10. Dec 2008 16:07, Eini

Der kommer til at være stille på min blog det næste stykke tid. Grundet diverse omstændigheder vil jeg ikke have mulighed for at bringe nye indlæg, selvom der, guderne skal vide, er masser at skrive om.

 

Som erstatning bringer jeg her et billede af den skønne Rachel Aldana. Hun er født med en JJ-skål, hvilket hun i mange år havde det svært med. Hun mødte meget fordømmelse fra sine omgivelser (observer blot interviewerens nedladende facon i dette tv-program: http://www.youtube.com/watch?v=3Vj-VR6zZsc&NR=1 ) , men hun valgte på et tidspunkt at blive nøgenmodel, hvormed hun kunne vende sit "handicap" til sin fordel. Det har hun med garanti også mødt masser af fordømmelse på. Men jeg håber, hendes mange beundrere opvejer det.

 


 

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har en svaghed (kald det fetish) for damer med abnormt store bryster. Også selvom det, i sagens natur, giver mig mindreværdskomplekser. Men suk... hvilket naturens mirakel er denne kvinde dog ikke?

Kommentarer

 1. aparos
  10. Dec 2008 18:22
  1

  Deler uhæmmet din beundring af store bryster ... sådan er mænd vel!
  Håber omstændighederne snart får dig tilbage på "linjen". (Vil ikke forsøge at snage ...)

 2. TheHumanStain
  10. Dec 2008 23:13
  2

  Jeg har ikke så ondt af Rachel som af hendes mor, der skulle føde et barn med en jj-skål :)

  Pedanteriet til side - jeg glæder mig, til du begynder at skrive igen :)

 3. Eini
  11. Dec 2008 00:01
  3

  @ aparos

  Tja... jeg tror bestemt ikke, alle mænd er sådan. Især ikke i den størrelsesorden. Men jeg er glad for, du værdsætter hende :)

  @ THS
  Nå ja.. Dengang har hun vel blot været en bette D-skål.

  Jeg glæder mig også til at skrive igen :)

 4. Morfar
  11. Dec 2008 10:38
  4

  Morfar er imponeret! Sød dame der.

 5. Christian Madsen.
  12. Dec 2008 12:43
  5

  @ Eini

  Du har da ikke noget at have mindreværdskomplekser over ;-) Tværtimod!

 6. Jensen
  2. Jan 2009 15:13
  6

  Det er helt fint at synes om store bryster, Dem om det!

  Men: Jeg vil bare gerne over for alle piger gøre kraftigt opmærksom på, at det bestemt ikke er alle mænd, som synes, at store bryster er sexede.
  For mit eget vedkommende må jeg sige, at alt over en b-skål for mig er lige så sexet som en sæk cement.

  Jeg tænder tværtimod på en type som hende her: http://www.beachmodel.com/free_galleries/micro_bikini_thongs/images/micro_thong_02.jpg

  Det her skriver jeg bare for at få kvinder/piger til at holde op med at tro, at mænd pr. definition foretrækker store bryster - for det PASSER IKKE !!!

 7. Eini
  3. Jan 2009 00:20
  7

  @ Jensen

  Som jeg også skrev til aparos, tror jeg bestemt heller ikke, alle mænd foretrækker store bryster. Faktisk er det min personlige erfaring, at især danske mænd foretrækker de medium og mindre størrelser.

  Men det synes jeg nu heldigvis også, mænd er gode til at gøre opmærksomme på (desværre er kvinder som regel dårligere til at forstå det).
  Men en gang imellem synes jeg, der skal være plads til at hylde den storbarmede kropstype, uden at alle har travlt med at påpege, de altså ikke bryder sig om den. Det er som om, folk går ud fra, at storbarmede piger vælter i komplimenter, og at de derfor er ligeglade. Men sådan er virkeligheden ikke. Store bryster bliver generelt set som et udtryk for overvægt, og vi opnår sjældent komplimenter fra andre end fulde sjofle onkler. Jeg kan heldigvis godt lide sjofle onkler, men de fleste af de storbarmede piger, jeg kender, er rigtig kede af deres store bryster og forsøger at skjule dem.

  Det lød mere rantende, end det var ment. Min pointe er, at det er godt at huske at komplimentere de små bryster, men glem ikke, at de store også har følelser:)

 8. Høgen
  3. Jan 2009 23:29
  8

  Hvad er det man tænder på? Ansigt, bryster, røv, hår, smil, øjne, en bemærkning, kvikhed, sensuel måde at ryge på, generthed, frækhed, ...? Flere ting under ét, sikkert.

  Om Jensens ideal, vil jeg sige at hun ser rigtig sød og dejlig ud. Jeg ville ved første øjekast synes at det var lidt synd for hende med de A-skåle, men hun har et herligt glimt i øjet og en flot kropsholdning - så pyt med bryststørrelsen. I den virkelige verden kunne jeg sikkert godt tænde på hende på trods heraf.

  Einis billede af Rachel Aldana er jeg fascineret af. Hun ser utroligt sød ud, også i videoen. Billedet viser en elegant statur på trods af den store barm.

  Selvom jeg personligt ville få et hjerteslag af begejstring i sexuelle sammenhænge, er livet for Rachel andet end at gå rundt og ligne en sexuel sammenhæng. Jeg ville derfor egentlig også sige, at det er lidt synd for hende at brysterne er SÅ store, da det er vanskeligt at holde størrelsen diskret. På en måde svarer det til at have et synligt handicap, de fleste folk er sikkert vældig søde og lader som om de slet ikke har lagt mærke til det, men man ved at det har de, og at de tænker på det. Jeg kunne forestille mig, Rachel er grundigt træt af dette ind imellem.

 9. Henrik
  6. Feb 2009 13:09
  9

  Uhhh ha´:-)
  Jeg hører 110% sikkert ind under kategorien der synes at store bryster er FANTASTISKE!

  Jeg har skrevet om det på min blog hvis nigen er interesserede.
  http://privatetanker.blogspot.com/2008/12/fascinationen-af-store-bryster.html

  Men selvom jeg er meget fascineret af storbarmede kvinder, betyder det ikke pr. automatik at jeg ikke bryder mig om kvinder med små bryster. På ingen måde. Jeg bryder mig om alle kvinder :-)

Skriv et brev til mig

Eini Carina Grønvold
Eini Carina Grønvold

Arkiv


Tags

Arkiv